Produkty pro oves pro koně (49)

Bio Ovesné vločky

Bio Ovesné vločky

Ovesné vločky Bio Ovesné vločky pocházejí z rostliny ovsa (Avena sativa). Tato rostlina dosahuje výšky přibližně 1,2 metru. Oves je původem z jihovýchodní Evropy a jihovýchodní Asie a je to obilnina pěstovaná od roku 7000 př. n. l. Ovesné vločky obsahují mnoho sacharidů a bílkovin, a proto jsou široce používaným produktem při přípravě snídaně. Výrobní proces ovsa Po sklizni se ovsené zrno nejprve omyje a zbaví se plev, tyto vnější obaly zrna nejsou jedlé. Poté se zrna zahřejí a nakrájí na kousky. Nakrájené kousky se pak spojí a vytvoří ovesné vločky. Zdravotní vlastnosti ovesných vloček Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny a mají příznivý vliv na střeva. Kromě toho obsahují mnoho pomalých sacharidů, které zajišťují, že tělo déle pociťuje energii a hladina cukru v krvi zůstává stabilní. Nakonec ovesné vločky také zajišťují, že máte menší chuť k jídlu, protože tělo je déle syté.
Pšenice ve velkém

Pšenice ve velkém

pšenice 10,5 %, 11,5 % a 12,5 % bílkovin na prodej. Nabízíme pšenici na prodej po lodích. Neprodáváme po kontejnerech. Minimální množství/objednávka musí být od 3000 mts a více. DOTAZY NA KONTEJNERY NEJSOU VÍTÁNY. Preferujeme FOB. LC na viděnou s platbou MT 103 proti naložené lodi a dodacím dokumentům. Prodejci z USA. Bank of America. Plná platba MT 103 do 3 dnů po dokončení nakládky a dodání dokumentů.
Semena koriandru

Semena koriandru

Semena koriandru jsou celosvětově oblíbené koření, které je hned po pepři nejvíce používané. Tato semena se pěstují a zpracovávají po celém světě, přičemž Egypt je významným producentem. Semena koriandru nabízejí teplou, zemitou a aromatickou chuť, která se nejčastěji používá v mletém stavu. Jsou základem indické kuchyně, kde dodávají pokrmům nádech sladkosti a pikantnosti. V indonéské kuchyni se koriandr používá v receptech na tempeh a fazolové pokrmy. Semena pozvedávají chuť zelí, kukuřice, chutney a omáček a také se používají na nakládání zeleniny, což je činí univerzálním doplňkem do každé kuchyně.
Mletá kukuřičná krupice č. 3 - Hmotnostní cereálie

Mletá kukuřičná krupice č. 3 - Hmotnostní cereálie

Mleté kukuřičné krupice jsou drcená zrna kukuřice, ze kterých byla odstraněna květová slupka, a které prošly jemným mletím. V závislosti na velikosti zrn se mletá kukuřičná krupice dělí do pěti čísel: 1, 2, 3, 4 a 5. Naše podnik vyrábí kukuřičnou krupici ze zrna silikátové nebo polodentátové kukuřice dvou čísel - č. 3 a č. 4. Barva zrna je žlutá nebo žluto-bílá.
Červená proso - Cereálie

Červená proso - Cereálie

Proso je jednou z nejstarších pěstovaných rostlin v Eurasii. Proso začalo být pěstováno přibližně před 7000 lety a je to cenná obilná plodina. Zrno (nazývané proso) se používá k výrobě polévek, cereálií a dalších kulinářských produktů; je to cenná krmná surovina pro drůbež. Růstové období trvá od 60 do 120 dnů. Rostlina je teplomilná a odolná vůči suchu, stejně jako vůči salinizaci půdy, ale netoleruje kyselé půdy. Výnos činí 1417 centnerů na hektar. Sláma a zelená hmota se používají jako krmivo pro hospodářská zvířata. V Rusku se pěstuje převážně v aridních oblastech Volhy a Centrální černozemní oblasti. Prakticky bezlepkové, proto může být doporučeno lidem trpícím celiakií, vrozenou nemocí způsobenou intolerancí na některé obilné plodiny. Proso stimuluje tvorbu krve. Proso kaše je indikována při hypertenzi a onemocněních kardiovaskulárního systému.
Sójová mouka

Sójová mouka

Položky požadované ve standardním výsledku Vzhled Světle žlutá až světle hnědá Vyhovuje Hrubý protein 46% min 46.15% Hrubý tuk 1.0% min 1.10% Hrubá vláknina 3.0% max 2.20% Vlhkost 10 % max 8.22% Vápník 0.20% Fosfor 0.65% Celkové aminokyseliny 4.50% Celkové stravitelné živiny 73% min 78.00%
Pšenice

Pšenice

Přinášíme rozsáhlé průmyslové zkušenosti a odborné znalosti v tomto oboru, zabýváme se nabídkou vysoce kvalitního sortimentu celozrnné pšenice. Tento sortiment pšenice nabízíme v hygienickém a standardizovaném balení. Naše balení je k dispozici v různých velikostech podle potřeb a požadavků zákazníků. Také pšenice, kterou získáváme, je zpracovávána zcela tradičními metodami, což zajišťuje její kvalitu a nutriční hodnoty.
Quinoa a další pseudobiloviny

Quinoa a další pseudobiloviny

Bio a konvenční, bezpečný dodavatelský řetězec včetně naší vlastní kanceláře v Bolívii Papírové tašky: Mouka
Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou drobná, olejnatá semena pocházející z rostliny Sesamum indicum. Byla pěstována po tisíce let a jsou široce používána v různých kuchyních po celém světě. Tato semena jsou malá a plochá, mají ořechovou chuť a jemnou křupavost. Sezamová semena se vyskytují v různých barvách, včetně bílé, černé a hnědé. Obvykle se používají jako posyp na chléb, housky a bagely, stejně jako v cukrářských výrobcích, jako jsou sušenky a koláče. Sezamová semena jsou také klíčovou složkou tahini, pasty používané v blízkovýchodní kuchyni. Kromě svých kulinářských využití jsou sezamová semena známá svou výživovou hodnotou, protože jsou bohatá na zdravé tuky, bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály.
slunečnicový koláč

slunečnicový koláč

Je to vedlejší produkt extrakce oleje ze slunečnicových semen, určený pro výživu zvířat. Ve Francii se často používá v krmivech pro zvířata díky svému obsahu bílkovin, zejména pro přežvýkavce. Náš produkt je certifikovaný, je určen pro chovatele.
Pšenice - Pšenice

Pšenice - Pšenice

PŠENICE Pšenice je definována jako pěstovaná tráva, která se pěstuje hlavně pro výživná zrna. Roste v rozmezí od 60 do 120 centimetrů. Vědecký název pšenice je "Gramineae" a patří do rodu "Triticum". Nabízíme celozrnnou pšenici, která je hygienicky zpracována. Zákazníci mohou od nás získat pšenici za konkurenceschopné ceny. Proto jsme považováni za jednoho z nejuznávanějších dodavatelů se sídlem v Indii.
Sezamová semena

Sezamová semena

Přírodní bílé/černé sezamové semínko, Loupané sezamové semínko - Dodáváme sezamová semínka nejvyšší kvality Přírodní bílé sezam Přírodní černý sezam Loupané sezamové semínko
Granulované Cibule

Granulované Cibule

Granulované cibule se používají jako typ koření. Koncentrované aromatizované granule jsou vyrobeny z dehydratovaných cibulí. Tato látka je vyrobena z mletých dehydratovaných cibulí, nejčastěji z cibulových bulv. Díky dehydrataci má produkt delší trvanlivost. Říká se, že sušené cibule zabraňují bakteriální infestaci a pomáhají snižovat riziko různých bakteriálních a houbových infekcí. Granulovaná cibule je ideální pro dochucení různých pokrmů, stejně jako směsí koření, marinád, vinaigret a omáček. Granulované cibule mohou nahradit tradiční chuť cibule ve vašich jídlech a nápojích. Neplačte! Zaručeno. Balení: 250g, 500g a volně
Pšenice

Pšenice

Bílkoviny 11,5% Platba LC na viděnou, Původ Rusko
Česnek

Česnek

DEHYDRATOVANÉ ČESNEKOVÉ FLAKY DEHYDRATOVANÝ ČESNEK MLETÝ DEHYDRATOVANÝ ČESNEKOVÝ PRÁŠEK ČERSTVÁ CIBULE (BÍLÁ A ČERVENÁ) Botanický název: Allium sativum Čistá hmotnost: Závisí na typu formy
SEZAM - LUPANÝ SEZAM

SEZAM - LUPANÝ SEZAM

VÝROBA LUPANÉHO SEZAMU
Šafrán - Olejnatá semena

Šafrán - Olejnatá semena

Safflower – starobylá olejnatá a barvící kultura. Používá se jako olejnina, olej se využívá při výrobě margarínu. Produkty vyrobené z barviva z ostropestřce, olej z ostropestřce je zvlášť ceněn v kosmetologii. Je nasycen kyselinou linolovou (přibližně 80 %), která není v těle syntetizována. Kyselina linolová dodává elasticitu cévám, reguluje důležité procesy v těle, má zvlhčující účinek a vysokou penetrační schopnost. Olej z ostropestřce má změkčující, posilující a vyživující účinek na pleť, normalizuje buněčné funkce, zlepšuje prokrvení, má protizánětlivý účinek, vysokou schopnost zadržovat vodu a regulovat vlhkost. Kromě toho barvivo z oleje z ostropestřce slouží jako aktivní vodič dalších složek kosmetiky do hlubších vrstev pleti.
Bio Quinoa Flakes

Bio Quinoa Flakes

Historie a původ quinoy Quinoa (Chenopodium quinoa) pochází z Jižní Ameriky a byla pěstována jako hlavní potravinová plodina již před 6000 lety. Quinoa byla již používána Inkami jako polní produkt. Rostlina je schopna růst za studených, živinami chudých a suchých podmínek. Růstové období trvá přibližně 5-6 měsíců. Díky křížení byly vytvořeny odrůdy quinoy, které mohou růst v evropských a severoamerických podmínkách. V první polovině dubna se quinoa v Evropě zasévá a sklizeň probíhá od poloviny září. Výrobní proces quinoa vloček Po sklizni se quinoa nejprve čistí. Poté se quinoa omyje, aby se odstranil saponin. Následně se suší a nejlepší kousky se vybírají ručně. Tyto kousky se namáčejí, aby se quinoa zploštila. Po usušení se quinoa prosévá a poté se zpracovává na quinoa vločky. Zdravotní vlastnosti quinoa vloček <Quinoa vločky jsou bohaté na vitaminy B2, E, železo, měď a hořčík. Quino…
Quinoa a další pseudobiloviny

Quinoa a další pseudobiloviny

Bio a konvenční, bezpečný dodavatelský řetězec včetně naší vlastní kanceláře v Bolívii Papírové tašky: Obilí